perjantai 8. kesäkuuta 2012

Ärrin murrin....

Tälle päivää on taas huristeltu paikasta toiseen selvittelemässä asioita, oikeastaan mikään ei sen enempää vielä selvinnyt vain lisää varattuja aikoja..noh jatketaan ens viikolla samoilla asioilla. Lääkäreitä ja työhönpaluu asioiden selvittelyä.

Tallilla vierähti tänään taas pari tuntia, mää olin tänään vain hoitaja. Täytyy koittaa saada näpättyä lähipäivinä neitokaisesta hyvä poseerauskuva.

Puikoilta pääsi tänään tuo halloween kissa luutu. http://www.ravelry.com/patterns/library/halloween-cat-dishcloth Kuva ensimmäisessä postauksessani. Ravelryssä seikkaillessani löysin paljon ihania malleja jotka odottavat puikoille pääsyä. Kissoja ja sydämiä. Varmaan ainakin 10 ohjeen verran. Onneksi tuota puuvillalankaa on reilusti, ja varastoissa vielä lisää puuvillaa ja bambua.

Auto tuli myös kuurattua kevään pölyistä, niin sisältä kuin ulkookin, kelpaa taas huristella. Olis hieman ylimääräistä rahaa niin panostaisin uusiin musiikkilaitteisiin ja uusiin silmälaseihin joissa olis valmiina tummennusominaisuus näitä kirkkaita kelejä varten.

Ompas mun blogissani käyny valtaisa lukijakunta muutamassa päivässä, ihanaa. Ja uusi jäsenkin tullut mukaan, kivaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti