torstai 7. kesäkuuta 2012

Yökyöpeli

Kello näyttää 1.00 ja minä valvon jälleen yömyöhään.. niin on koko sairasloma menny.. klo. näyttää lähempänä neljää ennenkuin nukkumatti tänne eksyy, pitäsköhän sille hankkia uus navigaattori siihen siniseen autoonsa.

Päivä on ollut jälleen vilkas. Aamupäivästä autettiin ystävää hädässä, akku simahti niin haettiin uusi ja saatiin se jopa asennettua, minä vain katselin vierestä ja pidin seuraa, hyvin se niinkin meni =)

Kävin viemässä terveyskeskukseen reseptejä uusittavaksi, viime viikolla puhelimitse pyydetty resepti kun ei riitä ku kahdeksi viikoksi, ja lääkäri vielä pöljempää sorttia ilmeisesti.. miksi hyvä systeemi pitää tässäkin pilata, ennen oli laatikko aulassa, siihen jätettiin uusittavat reseptit ja uusitut reseptit sai noutaa 3-5 päivän päästä neuvonnasta, niin nyt pitää mennä jonottamaan reseptien kanssa jonoon, jättää luukulle, sopia tätin kanssa koska haen reseptit. Taidan siirtyä jonkun muun firman hoidettavaksi tulevaisuudessa, ei ole muutenkaan kovin lämpöisiä ajatuksia kyseisestä paikasta, perästä kuuluu..siihen firmaan..

Huristellu paikasta a paikkaan b myös kiitettävästi tänään.. meinannu unohtua koko ajaminen viimeisen 2 kuukauden aikana, välillä jää liian pieni vaihe päälle.. hups

Tallilla tuli myös käytyä pyörähtään pari tuntia. Reipas neiti vastassa, ja iloisesti juoksutuksessa toimi. Hienoinen hermopinnekkin alkaa hävitä, akupunktiohoitoo vaan odotellaan, se vois hoitaa tätä munkin jumittunutta  kroppaa. Taksa vaan on 50 €.  Kesän paras tuoksu, hevonen joka on saanut vihreetä, siihen vaan tulee sellainen erilainen tuoksu.

Parvekepuutarhaa odotan innolla, kaikkia ei oo vielä istutettu, osin kylmien öiden syystä. Joita vielä on ollut.  Viime viikonloppuna istuttelin osan..vielä olis amppelit ja muutama seinähylly laittamatta. Vielä kerkeevät hyvin kasvaa tälle kesää.
Eilisiin kuviin laittelin linkit mistä olen ne löytänyt. 

Hei ja ensimmäinen seuraajakin on minun blogiini löytänyt. Sivua on kyllä avattu jo useampaan kertaan =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti