keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Reipasta meininkiä

Reipasta meininkiä.. niinkin reipasta että hävitin blogistani eilisen ja tämän päivän jo kertaalleen postatut tekstit, ei muuta ku uudestaan kirjoittamaan. Eilistä tekstiä en varmaan mistään enää saa.. Älä koske nappuloihin jos et ole varma mitä niistä tapahtuu ja opettele blogin nappuloiden tarkoitus...on päivän opetus..

Lyhennettynä eilinen, kipsihoito päättyi viimein.. 6 viikkoa on energiselle naiselle pitkä aika olla paikoillaan ja vaan kotosalla. No ompahan ollu aikaa neuloa.. =) hieman arka ja jäykkä jalka, venyttelyä ja kuntoutusta, eli kevyttä kävelyä.. hieman kyllä epäilen että kuntoutuuko nilkka juhannukseen mennessä. Ja meneekö työkuviot hetkellisesti uusiksi, en kyllä sitäkään pahakseni pistäisi jos näin kävisi.
Neulominen on terapiaa minulle, hoitohevoseni hoidon lisäksi. Eilen jo pääsin treenaamaan pitkästä aikaa neitiä juoksuttaen, oli neitosellakin ikävä mua vissiin ollut, kun ei kauheesti tarvinnu temppuja näyttää, muutamia ilottelupukkeja lukuun ottamatta.


Ja tästä siis alkaa tää varsinaisesti 6.6 teksti.
Olen jo klo. 12 jälkeen ollut liikkeellä ja käynyt shoppaamassa, uusia kenkiä piti saaha. Se ei niin helppoa näihin siroihin 43-44 kokoisiin tassuihin oo ja kun vaatimus oli että pehmee pohja ja ei saa hiertää niin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi crocks kauppa ja se ei pettänyt tälläkään kertaa. Sieltä löytyi kuvassa oikella olevat tumman pinkit ballerinat ja paikallisen tavaratalon löytökori tarjosi kuvassa vasemmalla olevat balleriinat, crocks merkkiä nekin. Sanokoon vaan muut että on junttia kulkee crockseissa, ni mua ei oikeestaan hetkauta. Mun jalat tykkää näistä, ja se on pääasia.





Kuvailin tänään mun viimeaikaiset projektini, haastavaa löytää oikea valaistus että mallien kuvat edes näkyisivät. Jos joku tietää lisää selkeitä kissa-aiheisia luutuja niin saa vinkata. Kuvasta on hankala tehdä, totesin 2 ravelryn mallin kohdalla. Töitä ei ole päätelty ja höyrytetty, pahoittelut siitä.

Kissaluutu
Tämän ohjeen löysin ohjeitten joukosta, joskus viime syksynä haettu netistä ei mitään muistikuvaa mistä.. koska olen vain ottanut ohjeen ylös, en sivua. Alimmainen keltainen kissaluutu samalla ohjeella. Ravelryä selatessani tämä ohje pomppasi etusivulle, tässä linkki sinne http://www.ravelry.com/patterns/library/halloween-cat-dishcloth


Kissa ja koiraluutu
 http://tawniesknits.blogspot.fi/2008/09/best-friends-cloth-cat-dog-100-cotton-i.html


Sydämmellinen luutu
http://krisknits.blogspot.fi/2008/01/valentine-surprise.html 

Elegantti kissa
Tämäkin malli löytyi tawnie's knits blogista http://tawniesknits.blogspot.fi/2008/09/elegant-cat-cloth.html 

 

Keltainen kissaluutu, ylimmässä kuvassa tulossa samanlainen tässä linkki ohjeeseen
http://www.ravelry.com/patterns/library/halloween-cat-dishcloth

Puikkovirkattu kesäkassi pitsikukka palleroin

Posti toi mukanaan tennesseetä taivaansinisenä ja pinkkinä, näistä syntyy joko luutuja lisää tai se kassimalli jonka löysin dropsin sivuilta. Kumpaakin väriä tuli 3 kerää, eli yhteensä 300 g.



Postista odottelen vielä saapuvaksi hopeista neulojan korusettiä, se on aika hieno, mutta siitä kuva ensi viikolla kun saapuu postitse.

Tallilla kävin tänään pikaisesti ja yritin hoitoneidosta kuvaa saada, ei onnistunu. Yritetään toiste uudestaan.

Tervetuloa blogini maailmaan kaikille lukijoille, blogitekstit käsittelevät kaikkea elämääni liittyvää laidasta laitaan. Neulomisesta, hevosharrastukseeni ja kasvinhoitoon. Mitä milloinkin mielessä ja maailmassani liikkuu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti