keskiviikko 8. elokuuta 2012

Elokuun elli

Taas on kuukausi vierähtänyt ihan huomaamatta. Muutaman päivän päästä alkaa kesäloma 2 viikkoa. Koitin tuossa eilen pohtia mitä haluaisin tehdä lomalla, josta viikon vietän ihan itsekseni. Ajattelin lähteä käymään kotona Pohjois-Pohjanmaalla. Tulin siihen tulokseen että ei kannata tehdä suuria suunnitelmia että mitä tekisi, jos vain ottaisi tavoitteeksi relata ja olla ja antaa aikaa itselleen ja ystävilleni <3

Leikattu jalka ilmoittelee aina välillä itsestään, ei enää niin usein kipuna, turvotuksena kyllä joka päivä, vähäisempänä kuitenkin.. ehkä toivorikas ajattelu.

Minulla kävi viime viikolla rakas kummityttö ja vielä rakkaampi ystävä yökylässä.. päivä hurahti ihan huomaamatta iltaan ja yöhön. Olin hakemassa vieraspatjaa kellarista kun huomasin ikävän yllätyksen joku on käynyt komerolla ja tyhjentänyt sieltä kaiken vähänkään arvokkaan ******** ei siinä juuri hymyilyttänyt.
No kävin maanantaina tekemässä rikosilmoituksen, vaikka ei niitä tavaroita koskaan takaisin saa, eipä oo tuossa viimeisen parin kuukauden aikana tullut käytyä tekemässä mitään tsekkausta että kaikki ok, no ne on näitä ikäviä juttuja, onneksi vain tavaraa, vaikka vähän harmittikin..

Tulipa pakitettua 2 vuoden kortillisena eka kolari päin metallikaidetta, ja kyllä otti päähän, kauhea rysäys, mutta jälki on onneksi melko pieni, ja sen saa korjattua ja peltiä se vaan on..

Käsityö saralla on ollut hiljaista, joitain luutuja on valmistunut ja rupesin virkkaamaan laukkuuni uusia kukkakoristeita, kun kerran tekemäni rosee kukat hajoavat, olen tehnyt jonkun virheen kun niitä olen tehnyt ja eivät oikein pysy kasassa ja lenkit jäävät vähän väliä johonkin kiinni purkautuen rumasti. Muutaman kukan olen saanut jo valmiiksi. Josko tuossa loman aikana tulisi tehtyä loppuun.

Kesän ilmat ovat olleet vaihtelevat ja toivon että lomallani edes hiukan paistaisi aurinko, vaikka loma on loma vaikka sataisi puukkoja taivaalta.. mutta olisi se kiva nauttia siitä lämmöstäkin vielä vähän..

Perjantai lähenee ja saapi hienot kynnet, oikein harmittaa kattoa näitä nysiä kynsiä.. viikonloppua odotettelen jo muutenkin, loma alkaa ja reissu odottaa.. ihanaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti